Selecteer een pagina

DRIES BOSMANS

“Alleen mooi werkt niet, alleen praktisch is niet mooi.”

3STUDIO

Dries Bosmans is interieurvormgever en gepassioneerd door het vak. Ieder ontwerp is uniek en persoonlijk voor u ontworpen. Door de zeer uitgebreide kennis van materialen, technieken en mogelijkheden is Dries Bosmans de ideale partner voor jouw project.

MISSIE

De totaalprojecten van Dries Bosmans garanderen een huiselijk, sfeervol interieur inrichting, met unieke details. Naast totaalinrichting van A tot Z, zijn we ook aanspreekbaar voor aangaande interieuradvies, renovaties en verbouwingen van alle proporties en budgetsegmenten, zowel voor particulier als bedrijven. Opvolging en coördinatie is voor onze rekening. Het resultaat? Een smaakvol en origineel interieur zonder zorgen. Gaat u liever zelf graag aan de slag? Dan leveren wij een 3D-concept van uw interieurinrichting. Zo realiseert u met onze basislijnen snel en professioneel uw interieurproject.

VISIE

Een goed ontwerp ontstaat altijd vanuit uw verhaal: Wat zijn de verlangens, wensen, ideeën en jouw verwachtingen. Als interieurvormgever zuiver ik al jou wensen en gedachten om naar een ontwerp dat de essentie van uw visie weerspiegelt. Mijn visie is uw visie.

ONTWERPEN

“Van gedachte naar beeld.”

WERKWIJZE

“De verschillende stappen naar uw toekomst.”

1. INTERIEURADVIES

Neutraal advies.

1. INTERIEURBABBEL

Wanneer een plan of ontwerp niet nodig is maar je enkel een neutraal advies kan gebruiken bij jou project is een interieurbabbel voldoende.

2. 3D-ONTWERP

De basis.

1. KENNISMAKING

Allereerst starten we met een vrijblijvend gesprek waarin we uw wensen bespreken (programmatorische, functionele, esthetische en financiële). Eventueel aan de hand van plannen of foto’s. Tijdens dit gesprek zullen we tevens onze waarden en werkwijze toelichten aan de hand van eerder gerealiseerde projecten.

2. VOORBEREIDING (keuze)

Na de kennismaking zal er een nieuwe afspraak komen voor het opmeten van de bestaande toestand. Daarna zullen we de opmeting digitaal uittekenen. Indien nodig wordt er vanaf dit moment advies ingewonnen bij de dienst ruimtelijke ordening van de desbetreffende stad/gemeente zodat u als bouwheer niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

3. VOORONTWERP

Na de voorbereiding is het tijd voor de 1ste voorontwerpen te ontwerpen. Daarna zal er een 1ste bespreking plaatsvinden waarbij we de ontwerpen ter plaatse voorleggen aan de bouwheer aan de hand van 2D plannen en 3D visualisaties. Hierna zullen we de nodige aanpassingen doen a.d.h.v. uw feedback. Tijdens het ontwerp houden we steeds het budget en de gewenste materialen in het achterhoofd.

3. TOTAALPROJECT

Bovenop stap 2.

4. VERGUNNING (OPTIE)

Indien nodig wordt er vanuit het voorontwerp alle vergunningen opgesteld en zullen worden ingediend op de dienst ruimtelijke ordening van de desbetreffende stad/gemeente.

5. UITVOERINGSPLANNEN

Uitvoeringsplannen in coördinatie met de nodige studies krijgen vorm tijdens het wachten op de vergunning. Daaruit zal er zowel het bestek als een uitgebreide meetstaat opgemaakt worden. Ook zullen we alles uitwerken van alle aannemingsposten voor de aanvraag van prijsoffertes (detaillering, meetstaten, lastenboeken).

6. AANBESTEDING

De meetstaat zal gebruikt worden om bij verschillende aannemers een prijsofferte aan te vragen. Tijdens deze stap zullen we u bijstaan door het aanleveren van potentiële partners. De aangevraagde prijsoffertes zullen grondig worden vergeleken. Bijkomend kunnen wij u (in de mate dat u dit wenst) een objectieve mening geven over de prijsstelling en de vooropgestelde timing van de desbetreffende aannemers. Hierbij zal er vooral gekeken worden naar een correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

4. PROFESSIONEEL

Verstek je waarde.

1. KENNISMAKING

Allereerst starten we met een vrijblijvend gesprek waarin we uw wensen bespreken (programmatorische, functionele, esthetische en financiële). Eventueel aan de hand van plannen of foto’s. Tijdens dit gesprek zullen we tevens onze waarden en werkwijze toelichten aan de hand van eerder gerealiseerde projecten.

2. VOORONTWERP

Na de kennismaking is het tijd voor de 1ste voorontwerpen te ontwerpen. Daarna zal er een 1ste bespreking plaatsvinden waarbij we de ontwerpen ter plaatse voorleggen aan de opdrachtgever aan de hand van 2D plannen en 3D visualisaties. Hierna zullen we de nodige aanpassingen doen a.d.h.v. uw feedback. Tijdens het ontwerp houden we steeds het budget en de gewenste materialen in het achterhoofd.

5. OP MAAT

Volledig vrij te bepalen.

GEÏNTERESSEERD

CONTACT

“De eerste stap in het avontuur.”

2 + 4 =

Share This