Selecteer een pagina

INTERIEUR BOS-DEL

Totaalontwerp en inrichting om één samen horend geheel te krijgen in dit volledig verbouwd appartement te Helchteren.

Keuken is voorzien van alle nodige voorzieningen en optimaal ontworpen om er een maximum aan opberg-/voorraadruimte in te krijgen.

Tv-meubel beschikt onderaan van twee Tip-on opberglades en één opbergruimte, als accent werden er 3 zwarte leggers voorzien en is het meubel voorzien van LED verlichting om ‘s avonds aangenaam televisie te kunnen kijken.

Halkast is voorzien van een opberg-/voorraadruimte alsook bevind er zich een ingebouwde diepvries.

Badkamermeubel beschikt over 4 grote opberglades, boven de droogkast en wasmachine vinden we een opbergkast terug waar de was-benodigdheden kunnen opgeborgen worden. Als accent hebben we langs de enorme spiegel ook hier 3 zwarte leggers voorzien. 

Slaapkamer is maximum voorzien aan opbergruimte, de onderkasten zijn allemaal voorzien van grote lades en de kolomkasten van leggers en kledingroedes.

De kinderkamer is net zoals de slaapkamer voorzien van enorm veel opbergruimte. Als accent hebben we hier een open nis voorzien dewelke is uitgerust met LED-verlichting.

Het toilet beschikt over een open nis met daarnaast een opbergkast waar je allerhande toiletbenodigdheden kan in wegstoppen.

Frontkleur: Fenix 0032 Bianco Kos RAL9016

Accentkleur: Fenix 0720 Nero Ingo RAL9005

Accentkleur: Shinnoki Ivory Oak

Corpuskleur: Finsa 030 wit